HÄR ODLAR VI DITT TRÄDGÅRDSINTRESSE

Vi har laddat för att leverera en fullspäckad trädgårdsfest till sommaren. Det bjuds även på en stor och varierad trädgårdsmarknad, en foodcourt med fokus på lokalproducerad mat och dryck, många aktiviteter för barn och ungdomar samt det nya föreläsningstältet Bersån.

INSPIRERAS AV UTSTÄLLNINGSTRÄDGÅRDAR

Professionella trädgårdsdesigners från hela landet ställer ut sina unika trädgårdar och balkonger under tre dagar. En internationell jury och alla besökare har sedan chansen att rösta fram sina favoriter bland alla utställare.

INSPIRATION TILL BALKONG OCH TÄPPA

Låt dig inspireras och utveckla ditt intresse för att odla i på liten yta. Våra PocketGardens, Balkongträdgårdar och studentträdgårdar ger dig värdefulla råd och inspiration, välfyllt med innovativa och kreativa idéer.

DÄRFÖR SKALL DU KOMMA TILL OSS

- Med ett fullspäckat program under tre dagar kommer inspirerande trädgårdsprofiler berätta hur alla besökare kan ta sina trädgårds, odlings och hållbarhetskunskaper till en ny nivå i vår lummiga Berså säger Linnéa Dickson.

Foto: Kristofer Matti 

Barn och familjer ska få lära sig mer om hållbarhet

Årets festival har ett stort fokus på hållbarhet som ska genomsyra hela evenemanget. Från temat utställarna har fått arbeta med till sina trädgårdsutställningar, alla programpunkter samt aktiviteter för barn- och ungdomar.

- På det nya området Klimattorget vill vi ge ungdomar möjligheten att utforska klimatsmarta framtidslösningar. Vi hoppas att vi kan väcka en upptäckarglädje och visa olika sätt att ta hand om ge tillbaka till vår planet. På området Underlandet, för de yngre barnen, kommer barn och familjer få möjlighet att lära sig mer om jordens kretslopp och hitta på roliga aktiviteter, säger Linnéa Dickson.

Besök Malmö Garden Show's hemsida - klicka här!